Dørlås

For å beskytte hjemmet ditt mot tyveri og innbrudd trenger du dørlås av høy kvalitet. Dørlåser er din første forsvarslinje dersom eiendommen din skulle blitt målet for opportunistiske tyver. Derfor er det viktig å investere i sikre låser til hjemmet ditt.

Er låsene gamle eller har du mistet et par nøkler? Da er det lurt å bytte ut dine eksisterende låser med nye.

Enten det er en komplett oppgradering eller et enkelt tillegg av hengelåser, så kan du være trygg på at Norlock har et komplett utvalg av låser og hengelåser som garantert vil. samsvare med dine sikkerhetsbehov.

Det er utallige grunner til at du må bytte ut låsene dine. Her er følgende:

Leietakere har flyttet ut

Avhengig av omstendighetene bør du vurdere å bytte ut dørlåsene dine med nye. Reservenøkler gir eiendommen større risiko for innbrudd. Tanken på at tidligere eiere har tilgang til leiligheten heller ikke betryggende for deg selv, eller nye leietakere. 

Ny eiendom

Har du kjøpt et nytt hus? Da er det lurt å velge et firma du har tillit til. Installering av låser på dørene gir deg full kontroll over hvor nøklene går og hvem som har dem slik at du alltid kan opprettholde sikkerhet i ditt eget hjem. I tillegg er dørlåsene som leveres av Norlock priset passende for alle budsjettkrav.

Slitasje på dørlås

Som alt annet kan dørlåsene dine forringes med alderen og du får ikke annet valg enn å erstatte eller oppgradere dem. En dørlås som viser tegn på alder eller forverring må byttes ut med nye, hvis ikke kan sikkerheten bli kompromittert. Når man bevarer verdifulle gjenstander i hjemmet sitt bør man selvfølgelig sikre det best mulig. 

Glemmer man å oppgradere låsen til hjemmet kan det muligens gi uønskede følger i fremtiden. Tenk sikkerhet først! 

Innbrudd

Hvis du nylig har hatt innbrudd vil behovet for å bytte ut låser være større. Når tyver bryter en inngang skader de låsene dine med mindre du har latt inngangsdøren være ulåst. Dersom du ikke bytter ut låser vil eiendommen din være sårbar for gjentatte innbrudd. Dørlås må alltid byttes med en gang.

Mistet eller stjålet nøkkel/nøkler

Når nøkler blir stjålet kan det hende at dem har havnet i feil hender. Dersom du stadig plasserer nøklene dine feil eller mister dem kan elektroniske lås være en løsning.

Elektroniske låser er innovativt designet for å gjøre det enklere for deg å kontrollere hjemmets sikkerhet uten behovet for en nøkkel. De er enkle å installere og gir et lite løft med inngangen.

Norlock tilbyr elektroniske lås for ytterdører i næringsbygg, offentlige bygg og selvfølgelig for leiligheter / eneboliger.

Nedsatt funksjonsevne

Dessverre pleier ikke låser å være utformet med tanke på behovene til de med nedsatt funksjonsevne. For noen mennesker kan evnen til å sette inn og vri på nøkkelen vise seg å være utfordrende, noe som gjør det vanskelig for dem å komme inn i sitt eget hjem.

En nøkkellås der personen trykker på håndtaket som har fire knapper. Døren er grå. Håndtaket er sølvfarget

Norlock har løsningen. Nemlig en av de mest passende låsene de leverer for slike omstendigheter inkluderer de allsidige elektroniske låsene. Vi ønsker å tilpasse alle og enhver!

Når du bytter ut låsene dine med våre låser får du kvalitetssikring. Alle produktene fra Norlock er produsert i høyeste kvalitet. I tillegg har vi kompetanse som er opparbeidet gjennom 30 år.