iLOQ

iLOQ 5 serien -batteriløse låser og nøkler. Mulighet for online adgangskontroll og mobilåpning  

Hvor passer iLOQ låssystem/adgangskontroll?

 • Studentboliger
 • Sykehus
 • Kontorbygg
 • Skoler og andre offentlige bygg
 • Anleggsnettverk og eiendomstjenester
 • Boligeiendommer og sameier/Borettslag

iLOQ S5 ble lansert 2019 og er videreutviklingen av verdens første batteriløse låssystem som ble lansert av Finske iLOQ i 2007 , og har blitt levert av oss til fornøyde kunder på flere skoler, studenthjem, boligbygg, institusjoner og næringsbygg i Agder .  Det kan og bør erstatte alle mekaniske låser hvor nøkler er, eller kan komme på avveie. Systemet har en sterk og unik kryptering (AES-256) som ikke lar noen  andre enn oss eller administrator hos kunden selv kopiere eller programmere nøkler.

Listen over blokkerte nøkler sprer seg som et slags virus via nøkler og låser, slik at sikkerheten raskt kommer opp på et toppnivå igjen når noen mister en nøkkel.  Ingen batterier eller ledninger er nødvendig.

iLOQ kan vise til å ha levert mer enn 3 millioner batteriløse låser og 5 millioner nøkler og har fullstendig fokus på dette. Systemet blir stadig videreutviklet med nye funksjoner. S5 Nøklene er batteriløse og har RFID brikke med NFC som standard. Adgangsrettigheter, tidsprofiler og blokkeringsliste kan oppdateres via mobiltelefon, eller på en veggmontert oppkoblet leser, som også kan benyttes som adgangskontroll på dører med elektrisk lås/dørautomatikk.  

Vi kan dermed fjernprogrammere (oppdatere)  nøkler for de lokalt om de ikke ønsker å gjøre det selv i den brukervennlige programvaren.  

Dette effektiviserer nøkkelhåndteringen og sparer kostnader og tid ifbm reise. 

Nøklene kan også fjernes fra blokkeringsliste om blir funnet igjen.  Systemet kan dessuten utvides med batteriløse mobiloperterte låser om de nå eller i fremtiden skulle ønske det.

Les mer : https://www.iloq.com/nb/

iLOQ 5 serie for borettslag og sameier:

Med iLOQ Home app gis man mulighet til å administrere sikkerheten og tilgangen på en enkel måte

 1. Leilighetsinnhaver kan selv sperre mistet nøkkel. Nøkler oppdateres med siste blokkeringsliste via brukers telefon eller på Online leser. 
 2. Leilighetsinnhaver kan selv bestille ny nøkkel i appen til oppgitt pris. Dette fungerer som rekvisisjon og sikkerhetsskjema og nøkkelen vil automatisk planlegges i systemet slik at styre, driftssentral eller Norlock kan programmere den umiddelbart.  
 3. Bookingløsning for fellesområder som f.eks treningsrom, fellesvaskeri, og selskapslokale er inkludert 
 4. Leilighetsinnhaver kan selv gi vaktmester og faste håndverkere tilgang til sin leilighet ved behov. (Dersom de har en iLOQ nøkkel tilhørende borettslaget. 
 5. Fjernåpning av online oppgangsgangsdør med elektrisk lås eller garasjeport fra Home app. 

     Les mer : https://www.iloq.com/nb/iloq-home/